Teniski klub Elliptic Kiseljak

Tenisači iz Kapfenberga u Kiseljaku

U veljači 2016. godine imali smo posjet naših članova Kapfenbergu u Austriji, točnije tamošnjem teniskom klubu. Tom prilikom je najavljen i uzvratni posjet, koji se dogodio ovog vikenda(14.10.-16.10.2016). Osam tenisača predvođenih Ivicom Jurakom, Kiseljačaninom koji živi u Kapfenbergu tri dana je boravilo u Kiseljaku, odnosno na Gromiljaku. Osim teniskog nadmetanja, vremena je naravno bilo i za ugodno druženje i razmjenu iskustava. Vrijedi spomenuti da su članovi našeg kluba uspješniji bili u sva tri dosadašnja susreta. Ovoga puta rezultat je 8:3.

Ažurirano ( Utorak, 18 Listopad 2016 13:12 )

 

Masters do 10 godina

Protekli vikend je održan MASTERS 2016 uzrast do 10 godina na nivou BiH. U konkurencijji juniora Ivan Biletić je pobijedio Fatiha Šišića rezultatom 5/2(def.). Kod juniorki je slavila Asja Salkanović iz Zenice pobjednom nad Marijom Ivanković iz Mostara rezultatom 9/3. Najnoviji je ovo uspjeh člana našeg kluba Ivana Biletića , koji je prije dva mjeseca osvojio i turnir GTA Teniske akademije Sarajevo.


Ažurirano ( Srijeda, 05 Listopad 2016 07:02 )

 

Završena teniska liga 2016.

Pobjednik Teniske lige 2016. je Ivan Vrcić. U finalu je pobijedio Tomu Bencuna rezultatom 3/6 6/2 6/2.

Finalisti teniske lige 2016

 

Masters teniske lige 2016

Završni maters teniske lige 2016  kreće zvanično od 20.09. a krajnji rok odigravanja svih mečeva je 24.10.2016.

Pravila su da se u svakoj grupi igra kao i do sad, svaki sa svakim dok će pobjednik grupe biti igrač sa najviše bodova!

Za prvo i drugo mjesto su nagrade pehari i medalje.

Tabelu za masters teniske lige 2016  pogledajte ovdje.

Spisak članova teniske lige 2016 pogledajte ovdje.

Rezultate prethodnog kola teniske lige 2016  pogledajte ovdje.

Okvirni plan odigravanja mečeva po skupinama je:

I tjedan 1-6 ; 2-3 ; 4-5

II tjedan 1-3 ; 2-5 ; 4-6

III tjedan   1-4 ; 2-6 ; 3-5

IV tjedan  1-5 ; 2-4 ; 3-6

V tjedan  1-2 ; 3-4 ; 5-6

Ažurirano ( Srijeda, 21 Rujan 2016 12:34 )

 

Tabela teniske lige 2016

Tabelu teniske lige 2016  pogledajte ovdje.

Spisak članova teniske lige 2016 pogledajte ovdje.

Molimo članove teniske lige da sve mečeve odigraju do 19.09.2016.

Rezultate prethodnog kola teniske lige 2016 pogledajte ovdje.

Okvirni plan odigravanja mečeva po skupinama je:

I tjedan 1-6 ; 2-3 ; 4-5

II tjedan 1-3 ; 2-5 ; 4-6

III tjedan   1-4 ; 2-6 ; 3-5

IV tjedan  1-5 ; 2-4 ; 3-6

V tjedan  1-2 ; 3-4 ; 5-6

Ažurirano ( Srijeda, 17 Kolovoz 2016 05:49 )

 

Kiseljačani najuspješniji na Županijskom turniru

U organizaciji teniskog kluba "Tisa" Busovača, na terenima Hotela "Tisa" u Busovači proteklog je vikenda odigran Turnir u tenisu Srednjobosanske županije. Ljubitelji "bijelog sporta" mogli su uživati dva dana u odličnim igrama mladih tenisača. Sudjelovalo je 53 natjecatelja iz Viteza, Kiseljaka, Novog Travnika, Travnika, Bugojna, Uskoplja i Busovače, a natjecanje je održano u pet dobnih kupina, za djevojčice i dječake.
Među pobjednicima najbrojniji su Kiseljačani kojima je pripalo čak šest od ukupno deset nagrada. Među njima najuspješniji je bio Ivan Biletić koji je pobijedio ne samo u svoj već i u kategoriji starijih tenisača. Ivan Biletić trenira u Teniskom klubu "Elliptic".
Evo i rezultata:
Dječaci do 8 godina - Roko Oroz (Kiseljak)
Djevojčice do 8 godina - Lana Miličević (Kiseljak)
Djecaci do 8 godina utješni turnir - Edin Vuković (Busovača)
Djevojčice do 8 godina utješni turnir - Klara Znahor (Busovača)
Dječaci do 10 godina - Petrik Milanović (Kiseljak)
Djevojčice do 10 godina - Lea Štrljić (Kiseljak)
Dječaci do 12 godina - Ivan Biletić (Kiseljak)
Djevojčice do 12 godina - Lorena Terzić (Kiseljak)
Dječaci do 14 godina - Isak Dennis (Travnik)
Djevojčice do 16 godina - Tea Marić (Vitez)
Dječaci do 18 godina - Ivan Biletić (Kiseljak)
Organizatori natjecanja pohvaljeni su za odličnu organizaciju kao i gostoprimstvo.

Ažurirano ( Srijeda, 17 Kolovoz 2016 06:27 )

 

Vinkovčani posjetili TK Elliptic

Teniski klub Elliptic u Kiseljaku (Gromiljak) osim profesionalnih klupskih obaveza, redovito održava kontate i suradnju i s drugim teniskim klubovima , pa tako i onima izvan BiH.

Nakon nedavne posjete jedne ekipe iz Kapfenberga, ovoga vikenda u Kiseljaku borave dečki iz Teniskog kluba Vinkovci. Njih desetak jučer je došlo na poziv predsjednik TK Elliptic, Roberta Biletića. Nakon obilaska središa grada u svom uredu ih je primio načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak te ukratko upoznao s glavnim karakteristikama Kiseljaka.


Središnji dio posjete svakako je bio jučer održani revijalni turnir između članova dvaju klubova. Osim pojedinačnih mečeva, snage su odmjerili i u parovima, te je krajnji rezultat za domaćine bio 7:4. Rezultat je naravno najmanje važan te su se svi sudionici osim korisnih razmjena iskustava svakako i odlično zabavili.

Druženje se nastavilo i u subotu posjetom Fojnici a gosti su iskazali zadovoljstvo gostoprimstvom domaćina te općenito ljubaznošću svih Kiseljačana s kojima su se susreli.

Inače, ovoje i svojevrsna uzvratna posjeta jer su članovi Elliptica već boravili u Vinkovcima čiji teniski klub postoji još od 1980.godine.

Ostale fotografije pogledajte u galeriji.

Ažurirano ( Četvrtak, 11 Kolovoz 2016 12:53 )

 

OP Kiseljak do 12 godina

Dana 23. i 24.07.2016. godine održano je otvoreno prvenstvo Kiseljaka u tenisu do 12 godina. Organizator turnira je TK Elliptic Kiseljak. Rezultat finala za djevojčice je Mia Popović - Naida Hukić 2:6 6:3 10:4.

Pobjednica je Mia Popović.

U kategoriji dječaka rezultat je Luka Miletić - Amar Kolić 6:0 6:1.

Pobjednik je Luka Miletić.

 

Pobjeda Ivana Biletića u Mostaru

U Mostaru je 02. i 03.07.2016. godine održano državno prvenstvo u kategoriji do 10 godina. Organizator turnira je Teniski klub Mostar Stari Grad. Naš predstavnik Ivan Biletić osvojio je prvo mjesto. U finalu je savladao Justina Ilića rezultatom 9:0. Naš drugi predstavnik Petrik Milanović je u polufinalu izgubio od Ivana, ali je osvojio treće mjesto. Čestitamo.

 

Održan memorijalni teniski turnir za Ivicu Udovičića

Na Gromiljaku je jučer održan teniski memorijalni turnir za pokojnog Ivicu Udovičića. Naime, članovi Teniskog kluba Elliptic već neko vrijeme planiraju organizirati jedan sportski događaj kako bi odali počast prerano preminulom bivšem načelniku općine Kiseljak, iznimno svestranom čovjeku koji je između ostaloga bio i veliki prijatelj pa i predsjednik Teniskog kluba.
Stoga su se jučer organizirali i napravili memorijalni turnir na kojem je nastupilo 16 parova. Naime, Ivica je nakon duge i teške boleti preminuo prošle godine a njegovi prijatelji jučer su prije samog turnira posjetili i njegov grob.
Premda je pobjede bila najmanje važna a turnir su posjetili i brojni Ivicini prijatelji i kolege poput Lidije Bradara i Mladena Mišurića-Ramljaa, prvo mjesto su osvojili Željko Zelenika i Anto Perić a nagrade najuspješnijima je uručila Ivicina kćerka, Sara Udovičić.
Inače, glavni cilj organizatora je da ovaj turnir postane tradicionalan.

Ažurirano ( Utorak, 12 Srpanj 2016 13:18 )

 

Zahvale, dojmovi i planovi nakon turnira

Tjedan dana nakon zatvorenja, dojmovi nam se polako slažu. Premda što se posla tiče još uvijek završavamo s ovogodišnjim izdanjem turnira, mislima smo već u 2017. godini te 18. po redu Sarajevski kiseljak openu.

Sada kada su se emocije i dojmovi polako slegli, uz ove dosad neobjavljene fotografije Teniskog kluba Elliptic, i ovim putem želimo se još jednom zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli da se naš Klub kao i općina Kiseljak  i ove godine nađu na mapi svjetskih teniskih događanja.

S obzirom na sve poruke podrške i čestitke koje smo nakon zatvaranja dobili, možemo reći da smo i ove godine odradili odličan posao!

A kad kažemo mi, mislimo na mali ali uigrani tim ljudi koji se tijekom devet dana natjecanja pobrinuo da sve prođe u najboljem redu.

Hvala svim igračima, sudionicima koji su odlučili prijaviti se te nam na taj način ponovno pružili svoje povjerenje.

Hvala svima koji su nas posjetili tijekom trajanja natjecanja jer bez publike na našim terenima, sve ovo zaista ne bi imalo smisla.

Posebnu zahvalu upućujemo svim našim sponzorima i pokroviteljima što su podržavaju a samim time i vjeruju u ovaj projekt. Na prvom mjestu načelniku općine Kiseljak, gospodinu Mladenu Mišuriću Ramljaku koji je osim pokroviteljske preuzeo i ulogu suorganizatora turnira.

Zahvaljujemo se i predsjedniku Federacije BiH,Marinku Čavari,predsjedateljici Doma naroda Parlamenta FBIH Lidiji Bradara, županijskom ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i sporta, Sarajevskom kiseljaku, Heineken, Juicy, Elektroprivredi Hrvatske zajednice Herceg Bosne, Croatia osiguranju, tvrtkama Mix company, Marcaffe, Frozen Berries, Motelu Zigi, tvrtki Ceste company, pekari Matić, sportsko-rekreacijskom centru Romari, tvrtki Barić, Motelu Maks, tvrtki Duno lit, sportskoj opremi Eurosport Kiseljak, tekstilnoj radnji Valentino, fojničkom Reumalu, foto studiju Pavlović, Delta security, str Nina,  kao i našim vjernim medijskim pokroviteljima radiju i televiziji Kiseljak...

Naše aktivnosti naravno ne prestaju. Rad s mladima, djecom, mogućnost rekreativnog igranja tenisa samo su dio naše ponude, stog vas pozivamo da nas posjetite na Gromiljaku i uvjerite se da bijeli sport zaista nije rezerviran samo za velike gradove nego da sve ono najbolje što sport općenito a pogotovo tenis mogu pružiti, imamo i mi ovdje, na dohvat ruke.

 

Vaš, Teniski klub Elliptic

Ažurirano ( Utorak, 07 Lipanj 2016 09:05 )

 

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Pokrovitelji 2017
Naša facebook stranica
Naša facebook stranica