Kiša je prvog dana natjecala stvarala probleme no odigrani su svi mečevi prvog kvalifikacijskog kola.Vremenska prognoza za utorak je optimistična. Meteorolozi najavljuju pretežito oblačno vrijeme. 

Očekuje nas jako bogat dan na teniskom turniru "Sarajevski kiseljak open". Igra se osam mečeva završnog kola kvalifikacija. Nakon njih slijedi osam mečeva 1.kola glavnog ždrijeba, a potom je na svakom terenu predviđen i po jedan meč parova. Program na svim terenima počinje u 10 sati.Na terenima 1,2 i 4 igra se po pet mečeva, dok su na terenu 3 na rasporedu tri meča. 

Na središnjem terenu prvi će na teren kvalifikanti Rogić-Hadžalić i Orešković. Potom slijedi meč Kekeza i Markovskog. Nakon njih počinje glavni turnir. Četvrti nositelj Miladinović igra protiv Strombachsa, dok će Brazilac Leite na megdan prvom nositelju i glavnom favoritu Aldinu Šetkiću. Posljednji meč na terenu ( ne prije 15 i 30) je meč parova. Kekez i Vidak igrat će protiv Bošnjaka i Johnsona. 

Na terenu 2 program otvaraju Čelebić i Stepanić, a nakon njih slijede Jandrić i Bošnjak. Glavni dio ždrijeba na terenu otvorit će se baltičkim okršajem između Latvijca Pozdusa i Estonca Raisme. Nakon njih na teren će Turchetti i Šunjić. Meč dublova rezerviran je za Čelebića i Rogić-Hadžalića i njihove protivnike Dobrnjca i Markovskog. 

Na terenu broj 3 igraju kvalifikanti Tobrizi i Glinka , te Bilješko i Johnson. Meč parova odigrat će Janković i Stojanović protiv Raisme i Glinke (ne prije 15 i 30). 

Završno kolo kvalifikacija na terenu 4 rezervirano je za Daljeva i Vidaka, odnosno Hegera i Puljića. Brazilac Correia u prvom kolu ide na Ratniuka, dok će argentinski duel odigratu Cerundolo i Villanueva. Parovi zaključuju dan na terenu, a sastaju se Cerundolo i Sorgi protiv Paula i Strombachsa. 

Očekuje nas bogat i kvalitetan dan, te je to prilika za teniske sladokusce da uživaju u teniskim mečevima u Kiseljaku.