U Kiseljaku je u petak svečano otvoreno jubilarno, 25. izdanje teniskog ITF turnira.

"Juicy kiseljak open 2024." turnir otvorio je Mladen Mišurić-Ramljak načelnik Općine Kiseljak koja je suorganizator ovog velikog sportskog događaja, trenutno, jednog od tri najjača turnira u BiH a koji sve ove godine organizira Teniski klub Elliptic na čelu sa Robertom Biletićem.

Mišurić-Ramljak je osim Robertu, čestitao i cijeloj obitelji Biletić na ogromnom trudu i zalaganju kako bi jedan san, postao nadaleko poznata stvarnost.

Naime, turnir je od 2010. godine pod okriljem ITF-a (Međunarodne teniske asocijacije) a ukupan nagradni fond i ovoga puta je 25 000 dolara. Kiseljak će tako i ove godine okupiti desetine tenisača iz cijeloga svijeta a publici, besplatno, priuštiti vrhunski tenis.

Ponos biti generalnim pokroviteljem i ove je godine iskazao predsjednik Stanić Grupe, Svjetlan Stanić iskazavši ogromno poštovanje prema profesionalizmu i radu direktora turnira, Biletića.

Upravo povodom spomenutog jubileja, Biletić je kao zahvalu za podršku svih ovih godina dodijelio zahvalnice Stanić Grupi, Općini Kiseljak, predsjednici Federacije BiH Lidiji Bradara pod čijim pokroviteljstvom se događaj također održava, Federalnom ministarstvu kulture i sporta kao i tvrtki Sarajevski Kiseljak.

Podsjećamo, mečevi počinju u nedjelju 26. svibnja dok je završnica 2.lipnja kada se igra finale te planira svečanost zatvaranja. Finale parova je dan ranije. Ove godine, domaća publika će doći na svoje jer će se među ostalim tenisačima iz BiH na turniru u borbi za prve ATP bodove okušati i Kiseljačani Ivan i Petar Biletić.